marți, 31 mai 2016

Ora exacta in Romania

Acum ceva ani in urma am protestat vehement impotriva unor legi care ar fi cerut operatorilor de telefonie mobila sa ceara ca clientii cu carti prepay sa se autentifice cu buletinul.

Pierderea telefonului mobil in mijlocul de transport, m-a facut sa imi dau seama ca desi ne consideram in epoca tehnologiei, inca nu avem cum sa stopam sau sa blocam furtul de informatii personale. Avem telefoane smart, care chipurile ne arata locatia dispozitivelor, care teoretic au aplicatii antifurt...dar in momentul in care avem nevoie de ele, nu functioneaza. Avem legi care sprijina infractorii si politisit care sunt nevoiti sa lucreze ca in Evul Mediu, la mese din lemn, fara macar un minim de echipamente.

In Romania anului 2016, in conditiile in care operatorii straini permit blocarea telefonului pe IMEI, din contul personal, operatorii romani aleg sa nu faca nimic pentru clientii lor.

Vorbim despre diverse, mai putin despre lipsa de educatie care ii face e majoritatea sa se comporte ca niste oi. Programele TV sunt un gunoi, indiferent de canal sau emisiune. Educatia este la pamant si majoritatea parintilor isi educa copii sa fie cu tupeu, ca este o jungla. Ne formam ca societate sa fim ce ? intelectuali snobi, cocalari si carcotasi.

In final, las un clip dintr-un film romanesc clasic, din seria BT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu