joi, 24 septembrie 2015

O seara magica

Magic happens at The Loft
De ceva vreme incoace am asistat la cresterea numarului de evenimente organizate in Galati, fie ca sunt evenimente culturale ( ex. concerte, Noaptea Muzeeleor, Festivalul TIFF) , sportive ( ex. Semi Maraton) , caritabile, etc galatenii participa cu o mare placere. Am avut ocazia de a merge la show-uri de magie, de stand-up comedy si ventrilocie Eduard, Paul Lungu, Vlad Grigorescu, Midas etc. Spectacole superbe dar care din pacate aveau loc o data la cateva luni, artistii venind in Galati in cadrul turneelor nationale. Cu un pic de persuasiune si noroc, sambata in The Loft va avea loc O Seara Magica, un eveniment de close-up magic care va fi oferit de catre Alin Tudor.

Poate va intrebati,cine este entertainerul? ce este close-up magic?   Artistul Alin Tudor este un magician din Galati, el a mai participat la diverse evenimente de prin Galati si de prin tara - ex. festivalul Astralis.

Raspunsul la cea de a doua intrebare este simplu,  daca vreti sa stiti ce este close-up magic, va invit sambata seara, in The Loft, incepand cu ora 9. Voi reveni cu un update mai tarziu, in care voi atasa un link catre pagina evenimentului.

***Update
Posterul evenimentului si pagina evenimentului



Cu siguranta va fi o sambata seara speciala, magica chiar. Iar ca final, eternul moto.

Acesta este un blog oarecare, iar eu sunt o bloggerita oarecare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu